BÖCKER

Finn fantastiska kunskaper i dessa böcker och läs dig vägen till framgång.

Föredrar du att lyssna? Använd dötid på bussen, i bilen eller när du städar till att lyssna på böcker.

LYSSNA GRATIS i 30 DAGAR

Nedanstående tjänster innehåller samarbeten.

#marknadsföring

Russell Brunson

EXPERT SECRETS

När du läst Dotcom secrets har vi nästa steg, expert secrets. En djupdykande bok i hur du faktiskt kan tjäna pengar från din funnel (oavsett vilken sort) samt hur du kan tjäna pengar online på din kunskap. Vill du arbeta med coaching online, besitter du en skill som går att lära ut eller vill du bara lära dig mer om funnels klicka här!

LÄS BOKEN
#marknadsföring

Russell Branson

DOTCOM SECRETS

Hur du växer vilket företag som helst online genom en salesfunnel. Dotcom secrets, skriven av Clickfunnels grundare Russell Brunson ger dig livsviktiga grundkunskaper (och avancerade) inom digital marknadsföring och försäljning online. En måste bok att läsa! Säkra din bok genom att klicka här!

LÄS BOKEN
#business

Mike Michalowicz

PROFIT FIRST

Profit first är en bok som belyser vikten i att en verksamhet måste vara lönsam för att kunna överleva. I denna bok berättar författaren Mike Michalowicz hur du ska fokusera på det som faktiskt spelar roll, lönsamhet. Klicka här!

LÄS BOKEN
#business

Robert Cialdini

INFLUENCE

En av de första böckerna jag läste självmant och en bok som gav mig djup förståelse i psykologin bakom förmågan att övertala/övertyga människor. En bok som hjälpt mig enormt till att utveckla både försäljning, kommunikation och marknadsföring. En tidlös bok och kunskaper du tar med dig resten av livet, läs Influence idag genom att klicka här!

LÄS BOKEN
#business

Gary Vaynerchuk

THE THANK YOU ECONOMY

Gary V, legenden själv lär dig om vikten bakom en öppen, ärlig och konstant kommunikation mellan kunder och företag. Fundamentala regler som får dig att inse att hårt arbete är inte det ända som krävs för att nå framgång, utan värderingar som alltid ge mer än vad du får är livsavgörande. Läs boken genom att klicka här!

LÄS BOKEN
#självutveckling

Charles Duhigg

The Power Of Habit

Du vet mycket väl vad en vana är, men vet du hur den fungerar och hur en vana bildas? Jag själv är en annan människa än vad jag var innan jag började med företagande. Vanorna som vi gör dag in och dag ut lägger grunden för vilka vi blir och för att kunna ändra dina vanor underlättar det om du förstår strukturen bakom dem. Förstå dig på hur du kan kontrollera dina vanor och vem du är genom att klicka här!

LÄS BOKEN
#mindset

Tim Grover

Relentless

Tim Grover, mannen bakom Michael Jordan & Kobe Bryant resa från att vara bäst till att bli ostoppbara. Boken är väldigt rak och ärlig och har många guldkorn till ögonöppnare. Oavsett som du sysslar med sport eller business är Relentless mycket nyttig läsning, allt behöver inte implementeras men vill du bli ostoppbar får du sanningen av vilket jobb som krävs. klicka här!

LÄS BOKEN
#mindset

Napoleon Hill

Think And Grow Rich

Think and grow rich är en bok som handlar om personlig utveckling och självförbättring. Efter att ha studerat framgångsrika människor i över 20 år, summerar författaren Napoleon Hill det fundamentala tankesätt som krävs för att nå framgång. Läs boken genom att klicka här!

LÄS BOKEN
#företagande

Cal Newport

Deep Work

Hårt jobb slår talang alla dagar i veckan, och för att kunna jobba hårt behöver du fokus. Deep work är en ögonöppnare när det kommer till fokusets värld, förmågan att kunna utföra krävande arbete effektivt är livsavgörande om du ska lyckas eller inte oavsett vad du sysslar med. En bok som står mig nära och som tog mitt fokus till nästa nivå, öppna dina ögon till en ny värld genom att klicka här!

LÄS BOKEN
#självutveckling

Alexander Pärleros

Framgångsboken

Alexander Pärleros, en av mina mentorer som gett mig livsavgörande nycklar till min framgång. En bra sammanfattning för tips du kan implementera direkt för att ta din framgång till nästa nivå. Använder än idag nycklar som jag lärde mig från denna lättlästa bok, oavsett vart du är i din karriär bör du läsa framgångsboken, kan lova att du finner värde. Klicka hem din framgångsbok genom att klicka här!

LÄS BOKEN
#kommunikation

Dale Carnegie

How To Win Friends

En go to bok om du vill utveckla din kommunikation och förmåga få andra människor att förstå dig. En bok som både utvecklar dig personligt och i business sammanhang. Något du bör läsa oavsett vem du är eller vad du gör. Gör dig själv en tjänst, klicka här!

LÄS BOKEN
#Självutveckling

Simon Sinek

Start with why

En bok jag läste en bit in i min resa och en bok som jag värderar högt på min topplista. Vikten av att alltid börja med varför, varför vill du bli framgångsrik, varför vill du arbeta hårt, varför betyder ens pengar något for dig? Varför är det du måste börja med att klura ut, sen kommer huret förklara sig själv. LÄS Start with why, en klockren bok!

LÄS BOKEN
#självutveckling

Ray Dalio

Principles

I denna bok berättar den framgångsrika entreprenören Ray Dalio hur han har nått sin framgång. Detta gör han genom att gå igenom de principer som han har följt för att ta sig dit han är idag, både inom yrke och livstil. Denna bok har varit otroligt betydelsefull för mig och satt principer som gjort mig till människan jag är idag. En tyngre bok men läs principles någon gång i livet.

LÄS BOKEN